n. 60 kpl
Uuninlämpö 200 C
250g margariinia tai voita
1½ dl sokeria
2 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
3-4 rkl kiinteää punaista hilloa
Kuorrutus:
2 dl tomusokeria
1-2 rkl vettä
Sekoita rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen sekä vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina 4 osaan Leivo paloista noin 40 cm pitkät tangot ja nosta ne pellille. Taputtele tangot mataliksi ja paina jokaisen keskelle syvennys. Täytä syvennys hillolla. Paista uunin keskiosassa noin 15 min. Sekoita kuorrutuksen ainekset pahkuksoksi massaksi. Levitä kuorrutus vielä lämpimien leivonnaisten päälle. Leikkaa tangot noin 2cm leveiksi viipaleiksi.
Uuninlämpö 200 C
250g margariinia tai voita
1½ dl sokeria
2 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
3-4 rkl kiinteää punaista hilloa
Kuorrutus:
2 dl tomusokeria
1-2 rkl vettä
Sekoita rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen sekä vehnäjauhot ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina 4 osaan Leivo paloista noin 40 cm pitkät tangot ja nosta ne pellille. Taputtele tangot mataliksi ja paina jokaisen keskelle syvennys. Täytä syvennys hillolla. Paista uunin keskiosassa noin 15 min. Sekoita kuorrutuksen ainekset pahkuksoksi massaksi. Levitä kuorrutus vielä lämpimien leivonnaisten päälle. Leikkaa tangot noin 2cm leveiksi viipaleiksi.
Kommentit