2118444.jpg
Uuninlämpö 225C

2 dl vehnäjauhoja
100 g margariinia
1-2 rkl vettä
Kaulimiseen:
sokeria
Täyte:
100 g voita
1½ dl tomusokeria
1 keltuainen
2 tl vaniljasokeria

Sekoita jauhot ja rasva. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Anna jähmettyä viileässä muutama tunti. Kauli taikina noin ½ cm paksuksi levyksi ja ota siitä pyöreällä muotilla kakkusia. Nosta ne sokeroidulle leivinpaperille ja kauli koristekaulimella rosopintaisiksi soikioiksi. Nosta leivinpaperoidulle pellille. Paista uunin keskiosassa 6-8 min kunnes leivokset ovat kauniin ruskeita ja näyttää rapeilta. Sekoita täytteen rasva ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keltuainen j vaniljasokeri. Pane kaksi vohvelia vastakkain ja levitä täytettä väliin.